Börjar igen på skoj

Nu när hösten och mörkret börjar komma krypande så fick jag känslan för att börja blogga igen. Vi får se om det ens blir något alls! Skulle försöka med blogg.se-appen men fick såklart det inte att fungera. Lite för oteknisk kanske. 
 
I alla fall, dagen har spenderats med Hanna. Vi kikade på bondemarknaden på Söder och gick sedan vidare till mitt favvo-café på Söder, Älskade traditioner. De har helt underbara våfflor och annat gått, men denna gång blev det bara en kaffe. Går just nu på tränings och kostprogram så måste hålla mig lite! 
 
Strosade sedan vidare in till stan och jag gick loss på Lagerhaus och köpte champangeglas och massa ljus. Råkade även bli en klänning och en jacka... Det här med att hålla studentbudgeten går inte så värst bra. 
Ikväll har jag lagat middag och städat hela lägenheten. Så att jag med gott samvete kunde fixa med allt nytt jag köpt och ligga i sängen resten av kvällen och titta på Så mycket bättre. Första avsnittet för säsongen och det är Tommy Nilssons kväll, har lite extra kärlek till han sen han spelade på Visfestivalen på Kumlinge och jag fick han att sjunga endast för mig. Jag drog en historia med att jag fått punktering på min cykel och missat hela hans show, kaaan dock hända att jag överdrev lite och sanningen var att jag drack lite för mycket vin och vinglade dit ostabilt på cykeln och starkade lite för sent. 
Men en privatshow med Tommy Nilsson sjunger "Öppna din dörr" i mitt öra var inte helt fel! 
 
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 
 
Allting | |
Upp