LÖRDAG // “The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Veckan har bara rusat iväg. Gårdagen spenderades i Eckerö med Fredrik, vi var hundvakter och åt tacos. Kul. Idag har jag varit på äventyr med Ebba och Hanna, började med lunch/fika på Bagarstugan, vidare på ärenden på stan. Köpte äntligen tyg till mina köksgardiner, blir ett från Mariemekko, så ska bara se till att få dem sydda också hehe. Efter en dödsfärd i Ebbas bil (När hon både försöker styra, samtidigt som hon sjunger som en galning, håller på med telefonen och viftar med båda händera och samtidigt gapskrattar) tossade runt på Maxinge tills Hanna fick nog och de skjutsade hem mig :-) Fick med mig hem ett par fancypants från H&M, lite ljus, ett silverschampoo (Ska försöka få någon ordning på mitt hår som vill skifta i organge/rött). 

Nu har jag kollat på en film, Wild, med Reese Whiterspoon, riktigt bra.  Får såklart mig att bara vilja packa ryggsäcken och sticka iväg och se världen och leva. Farligt för mig. Jag ska ju börja plugga, jag måste börja plugga, men åh vad jag drömmer om att bara sticka iväg! 

Tillbaka till verkligheten. Kvällens planer är lite halvt planerade, ska nog via Linn och hänga med alla brudar. Problemet är bara att jag inte skulle orka gå ut, men är så sjukt sugen på vin och klä mig fin så får se om jag ändrar mig, hehe. Ingen självdisciplin över huvudtaget. 

 
 
 Från weheartit
 
 
 
Allting | |
Upp