BÖRJAR PÅ NYTT

 
Ja det var ett tag sedan jag bloggade, men tänkte om det skulle va kul att börja lite igen. Just nu består mitt liv av att jobba på Källbo skola som timlärare i åk 6 samt assistent i åk 2, trivs otroligt bra och känns som att jag äntligen har hittat rätt, så i höst börjar jag förhoppningsvis med lärarstudierna. 

Annars så har jag blivit med hus (hus kan man egentligen inte kalla det, ca60 kvadrat, mer som en 3a). I höstas bestämde jag och Fredrik att renovera en gamla sommarstuga, då vi fick tomt i Kalmarnäs av hans pappa. Så det bestod hela vår höst med, renovering och slit. Men fint blev det! Så nu känns det otroligt skönt att ha ett eget hem där jag får hålla på och pyssla och dona. Längtar till det blir lite mera vår då vi ska sätta igång med gräsmattan och allting utomhus (Min mentala ålder är 50+ när det gäller att hålla på i trädgården..)  Altanen är redan pågång och ser framemot alla kvällar som ska spenderas där! :-)
 
Somsagt så var det ganska kaosartat. Vi slet ut allting, på dessa bilder ser man inte ens det värsta så ni kan ju tänka er hur det såg ut före. Vi byggde ny grund och flyttade dit stugan med en lyftkran då vi köpte stugan från en annan. Vart ett lite större projekt en vad vi hade tänkt oss,men så är det väll alltid! 

 
Här har ni bilder hur det ser ut just nu. Dock bara på köket och vardagsrummet men det får duga. Toaletten är det enda vi inte renoverade, men det är helt okej ändå. Lite liten men det funkar förr oss! Förutom kök och vardagsrum har vi även såklart ett sovrum samt ett litet rum där vi har garderober, tvättmaskin osv. 
 
Sådärja, där har ni en liten update vad som händer just nu :-)
 
 
 
 
 
Allting | |
Upp