Hej.

Johej. Det var ett tag sen (igen). Erkänner att dethär med blogg är inte min grej just nu, eller har inte varit det på ett tag.
Lite snabb catching up  sen senast.
 1. Har somsagt varit till underbara New York. Som var en av de bästa resorna jag gjort. Helt underbar stad! Vart mycket shopping och såg otroligt mycket och träffade finaste Karin.
  Och sen hände ju en helt störd grej. Jag såg Ed Westwick (Chuck Bass)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11. Kan inte förstå det ännu, det är ju liksom helt stört. Min favorit. Min man. Min största kärlek. Och han gick en meter från mig och log !!!! Och han var så stört snygg, trodde aldrig att man kunde vara så snygg. Men tydligen <3. Blir helt till mig när jag tänker på det.

 2. Jag har tatuerat mig. Texten: "I will tell your story and keep you alive" i nacken, för mamma. Jag är så himla nöjd och den betyder så sjukt mycket. Världens finaste mamma.

   
   
  De var väll de två största sakerna som har hänt. Annars har jag haft roliga helger, firat halloween och umgåts med vännerna och bästa Fredrik.
  Det som väntar denna vecka är att fira Hannas 18årsdag på fredag och sen Janinas 18årsdag på lördag. Och helgen efter det är det Josses tur fylla 18.  Kommer bli fett nice. Är tagggggad.
   
  Men nu känner jag att jag inte har något mer att säga. Vågar inte lova någonting om nästa gång jag kommer skriva något här. Kanske en vecka, en månad eller ett år. You never know. Adios!!
Allting | |
Upp