Hej

Skolan har börjat. Tredje året. Sista året. Studenten.
Hjälp. 
Men det rullar väll på som vanligt. Går bra om man inte tänker på allt och låtsas som att det inte alls är typ 3 veckor till första stundentskrivningen och att man inte har börjat plugga något. 
Fullt schema har jag också, har 8 kurser och brukar ha 5? Skönt att gå 8-4 alla dagar va. 
Bil kör jag tydligen också nu. Och ja hur går det?  Bra förutom att jag backade in en tall häromdagen, inte en liten minitall utan en gigantisk jävla tall. Stor som ett hus. Och jag såg den inte? Känns bra. Fick ett nervöst sammanbrott och satt och störtlipade i bilen och vägrade köra iväg efter en timme, tills jag ringde pappa och fick ett peppande samtal där han skrek att jag inte bara kan ge upp och att jag inte är nån jävla pussy (okej han använde inte det ordet men ändå), så det var bara att sätta sig i bilen och köra hem.
Men det var ju några dagar sen, nu går det ju fint som snus!! Eller, iaf sålänge jag får hålla på mig 90 vägarna hem mot Eckerö och inte behöver tänka så mycket på att backa osv.

Något som gjorde mitt liv så mycket bättre var att jag var på Melissa Horn i måndags med finaste Madde, Johanna och Janina. Underbara Melissa Horn, hur kan hon sätta ord på allt man känner fast man själv inte kan göra det? Hon har hjälpt mig med så mycket, genom hennes låtar. Fick en känslosam stund med både tårar och ryssningar genom hela kroppen. Helt. Fucking. Underbar. 

Ja, det var väll det mesta för mig för denna gång. Tack, vi hörs väll nästa gång jag känner för att skriva om mitt ytters intressanta liv.
Allting | |
Upp