Jobbigt

Lååång dag. Påskpyssel stod på schemat de första timmarna, kaos som alltid, dagen fortsatte dock helt okej, trors att jag va rastvakt när de var som mest med snö (?!!! Tur kom ju solen fram på slutet av dagen och tog bort denna hemska snö). Tisdagsmöte var det också, som vanligt.. Kom hem sur och trött och gjorde inte saken bättre att vi inte hade någon middag. Slängde i mig lite yoghurt och drog iväg på kettlebell. Trodde seriöst att Jani var helt galen och ville ha död på oss alla där i träningssalen, f y f a n va jobbig de var. 
Tog mig med darriga ben och sönderjobbade armar till Ida. Hon har hela kvällen hjälp mig lite med skolansökningarna och sen snackade vi bara allmänt om allting. Så himla skönt!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, goodnatt!! 
Helt död efter passet

 
Allting | | Kommentera |

Måndag 30/3

Så var denna måndag redan över. Har skrattat hela dagen, älskar mina elever!! 
Efter jobbet tvingade jag med Hanna på gritcardio, så vi fick svettas lite :-) Åt rester av chili con carnen och sen kom finaste Ansen över på te, har inte träffat hennes sen julen så var så skönt att få prata ut om allting! 

Nu håller jag på med ansökningarna till skolorna, blir helt galen på allt. Har ju varit så smart och aldrig gjort detta förut, önskar att jag gjorde det direkt efter Lusse då man lärt sig hur kan ska göra, vad man ska tänka på osv. Sååå Ida ska få hjälpa mig få ordning på allt imorgon kväll istället hehe. 

HadeeAllting | | Kommentera |

Söndag

For till Linn igår kväll, drack lite vin och skrattade med tjejerna. Tog beslutet att fara hem istället för att dra till arken, så Ida var snäll och skjutsade hem mig. Så himla skänt att jag tog de beslutet! Taggar utgång på påsken istället! 
Idag fick jag finbesök av Klara, Hanna och lilla Ebba. Vi åt fruktsallad och busade :-) 
Gjorde söndagskok med chili con Carne, första gången jag lagade de men de blev faktist bra.
Nu ska jag kolla på State of affairs med Fredrik, vi var så trötta i torsdags de kom så vi kollar inspelningen nu istället! 
Taggar en ny vecka, med mycket skoj på jobbet och ska försöka träna så mycket som möjligt så jag kan trycka i mig massa påskgottis sen 👍
 
Ha en fortsatt fin söndag! 
 
 
 
Allting | | Kommentera |
Upp