Påskhelgen

Ett tag sen, men har haft fullt upp hela helgen! 

Börjde i torsdags med att träffa Jenna som äntligen kom hem! Badade bastu med henne och Hanna och bara mojsade. 
 


På fredagen kom mina kära vänner hit på påsklunch. Hade kokat i hop masa gott! Vi åt,skrattade, pysslade och hade det jätte trevligt! :) Fredagskvällen bestod av middag hos Fredriks M&P, var dock sjukt mätt fortfande så blev inte så mycket ätande för min del! Lördagen började med att fara ut till sund och klappa lamm, så himla gulliga!!! Jag ville ta med mig hem några såklart.
Drog sen vidare till Eckerö på Felicias kalas, träffade syrran, myste med kissorna osv. Innan de var dags att bege sig hem och fixa sig innan alla kom hit på förfest, nästan alla mina "lussegirls" var hemma och de var så jäkla kul att träffa alla!! Drog såklart  till arken sen och blev som vanligt lite för sent.. Men hade kul!! 

Söndagen spenderades på soffan. Bästa syrran kom hit och städade upp allt åt mig <3 Hon tvingade också ut mig på en promenad, vilket var alldeles för ansträngande i mitt tillstånd... 

Var så himla skönt att vara ledig måndagen med och för att kompensera med söndagens lathet så drog vi ut till Eckerö. For ut på sjön och stannade på en holme och drack kaffe, helt underbart!! För sen och sa hejdå till älskade Jenna och sen var Ida här resten av kvällen :)
Dagen har spenderats med jobb, njutit av solen, fixat på gräsmattan och sen har Nathalie varit här på te. Var länge sen vi sågs så de var väldigt kul! :) 
 
Nu blev detta väldigt långt inlägg men what ever. 

Allting | |
#1 - - L:

Älskar att du bloggar igen så jag får läsa om vad som händer!!

Upp