Mamma,

Juat nu önskar jag att du vore här. Jag önskar att du skulle stå och nojsa på mig att jag gör mina läxor och pluggar på prov. Jag önskar att du kunde vara här och hjälpa mig. Jag önskar att du skulle berätta för mig vad som är rätt, för du har alltid rätt. Jag önskar att du var här och svarade på mina frågor. Jag önskar att du var här och höll om mig. Jag önskar att du vore här mamma, för jag klarar inte det här själv.

Allting | |
#1 - - nathalie:

Kajsa du klarar det här, du är stark! du vet att det bara är att höra av dig vännen! <3

#2 - - Madde:

Säger som Nathalie, behöver du nåt är det bara att ringa! <3

#3 - - hanna:

stay strong, och annars finns jag alltid här! älskar dig <3

#4 - - Eva-Marie Karlsson-Jylhä:

Hej Kajsa!

Vi känner inte varandra, men jag kände din mamma en

gång i tiden. Du hade en fantastisk mamma, det vet jag. Din mamma var så stark och full med livsglädje.

När man läser vad du skriver så ser man att det finns

så mycket kraft hos dig också. Du klarar det här, med

hjälp av dina närmaste.

Allt gott till dig

Eva-Marie

#5 - - Lotten:

Jag önskar också att hon var här.. Vi tjatar alltid om hur stark du är men man behöver inte alltid vara stark, det ska du veta Kajsa. Det är okej att känna <3

#6 - - Josse:

Du klarar det här Kajsa, det vet jag! Tänker på dig <3

#7 - - Ida:

Jag finns här, du är världens bästa. <3

#8 - - Lisa:

Du Kajsa, saknar din mamma också och min mamma. Jag vet precis hur det är, jag var lite yngre bara men vet precis hur det känns. Det känns fortfarande. Man kommer aldrig att glömma eller att sluta sakna. Men det blir bättre. Till slut. Men det tar tid och det måste få ta den tid det tar. Det går inte en dag utan att jag saknar min mamma och det är 16 år sedan. Man känner sig inte riktigt hel utan sin mamma. Men stark blir man, men kom ihåg att det är okej att vara ledsen och förbannad. Du vet vart jag finns om du vill prata, jag vet att ingen någonsin kommer att ersätta din mamma men prata det behöver man, det är viktigt. Det handlar inte om att klara det, det måste man, och det gör man också men det måste få vara tungt. Men som sagt behöver du någon att tala med så finns jag, Malin och Markus. Vi vet jhur det är. Puss (hälsa familjen!)

#9 - - patricia:

<3 du är stark kajsa, finns föralltid här för dej, <3

Upp