20/7

Igår drog jag och Riina över med Eckerölinjen fram&tillbaka, sen brummade vi in till stan och for ut till Järsö och simmade och solade, FETT skönt. Efter det for jag till Fredrik och åt middag osv. På kvällen kom Janina, Johanna, Johan, Jens och Atte, jag åkte wakeboard och Janina och Johanna provade. Skön kväll! 


Nu ska jag ta en snabb promme med Egon, sen ska jag hoppa i duschen och sedan bege mig mot stan, ska träffa Ida och käka middag och sen drar vi och dansar loss till Rebecca & Fiona för ikäll börjar ju Rockoff!!
Allting | | Kommentera |

Skeppsbrutna

Har varit en dag med mycket äventyr.
Jag, Lotten och Matilda for ut till Högskär och solade och fikade, hade det sjukt skönt. Allting gick jätte bra tills vi skulle börja åka hemåt - vi fick inte igång snurran, det gick bara inte. Så medans den ene började ro, försökte den andra att dra igång den och den tredje ringde pappa. Vi tänkte att den funkar nog snart annars får vi ju ro hem, skojade vi. Men på riktigt - den gick verklingen inte igång och vår kära fader var ute långt borta och fiskade så han kunde inte heller komma efter oss - eller någon annan - så vad gör man? Jo, man ror. 
I 1½ timmar rodde vi - tills vi hade blåsor på händerna och var trötta som djur. Sen la vi oss ner och solade och drev och väntade på något skulle hända. Plötsligt ser vi en båt - RÄDDAREN I NÖDEN!! tänkte vi. En familj kom puttrande i sin båt och mannen i familjen var väldigt trevlig och försökte dra igång den åt oss - men inte ens han kunde. Så de for iväg, mannen i familjen lämnade en liten del av sin stolthet över att vara stark man som kan allt, och vi fortsatta driva och hoppades på en riktig räddare.
Så efter TVÅ timmar kommer vår käre far och bogserar oss hem. Vilken hjälte - dock efter två timmar ute på havet. 
Allting | | Kommentera |

Igår och idag;

Igår kväll for jag in till stan med pappa, Matilda, Kia och Lotten och käkade middag på Knorring. Efter det for jag till Fredriks bror och åt tårta eftersom han fyllde år, sen for jag och Fredrik och la nät. 
Imorse tog vi upp näten - dock med mindre fiskelycka, sen fixade vi på beachvolley planen och sen for vi ut med båten och jag åkte wakeboard för första gången i år! Var lite kallt men kul! Efter det for vi och hämta Lotten och Matilda till stan och for ut med båten lite med dom med. Sen for jag och hämtade ut mitt rockoff pass och efter det for vi hem. Ikväll har vi grillat och haft det trevlig!
Nu ska jag sova, hoppas på fint väder imorgon också! 
Allting | | Kommentera |
Upp