New York i höst, kan det bli bättre?

Har haft några härliga dagar sen sist jag skrev! Bland annat drog jag till Kumlinge i söndags och hälsade på Johanna och Johan till på tisdagen, riktigt mysigt. Lotten kom tillbaka till Åland i torsdags så har hängt med henne , plockat svamp och blåbär och spelat badminton så jag har kramp i min ena arm.

Idag hade jag tidigt födelsedagsfirande, tårta osv med släkt och nära. Fick mycket fint, bla en del av min Arabia servis och iittala glas. Och sen fick jag det BÄSTA av allt, av Pappa, Matilda och Lotten, en RESA TILL NEW YORK på höstlovet!!!!
Aaaaah, helt underbart, Jag, Matilda och Lotten i NY, GALET! Tack♥ ♥

Allting | |
#1 - - Mikael:

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Upp