new years eve

Sitter hos Nathalie och väntar på att Emma ska komma efter oss. Ikväll börjas det med middag hos Nicole och Melina och sen blir det in till stan!  Hoppas alla har en grym kväll för de ska jag ha. Gott nytt år åt folket, vi ses nästa år!!

 

Allting | | Kommentera |

mitt 2010 i bilder och text, enjoy!

I januari började det nya året med fyverkerier på torget, fortsatte med bus på lemböte och Karins 16 års dag!


I februari bar det av till Vemdalen och skidade med Fältarna och det var friluffsdag i skolan.I mars började vårkänslorna krypa fram, promenad med Nathalie och Jennifer vid pommern och hade den bästa praoen på ziczac.

Var i cypern i början på April. När jag kom hem började det bli varmt här hemma,lunga fina kvällar och for till Lemböte och blev klar med SSU!

I början av maj for alla friendsarna till skansen, Matilda tog examen, varma utekvällar började smyga sig på och projektveckan började.

I juni tog projektveckan slut, volley boll mot lärarna och sen var KHS-tiden över. Sommarlov!! Roadtrip runt åland med finska kompisar och nathalie, jobb på lemböte och en midsommar som jag aldrig glömmer!Juli kom och jag var kär (igen,somvanlig,alltid). Var till geta på Fredriks stuga, det var Rockoff,de var SOMMAR.

I augusti bar de av till grönan och hade kräftskiva. Hej-då-fest till puppe och jag fyllde 16, de firades med middag på dinos och mys med Fredrik. Sommarlovet tog slut, skolan började och var nu Lusse. Det avslutades med paf open.

September kom och med sig hade den hösten, skördemarknad och svamp plocking. Skolan rusade på med full fart och tog upp nästan allt tid. Kameran var inte så aktiv.


Oktober började med tjejmiddag på open by night. Hade höstlov och for till Alexandra i sverige med Nathalie. Höstlovet avslutades mindre bra och Fredrik hamnade på akuten,han överlevde och vi for och fiskade med pappa dock med ett finger mindre.I slutet av månaden var vi ut på Linden med klassen.

I november var det halloween, var på fågeljackt med pappa och Fredrik. Sen kom snön och lillajul, julbord på soltuna med Fredriks familj och pepparkaksbakning hos farmor.

I december var det dansuppvisning, Fredrik for iväg på praktik och jag grät floder. Stefan fyllde år och hade fest. Volleyboll i skolan och sen var det julfest och jullov. Julafton var jätte mysig. Nu väntar man bara på nästa år!

2010 har varit ett jätte bra år, har varit gladare och lyckligare än förra året. Träffat massa nya människor och börjat Lusse som jag trivs jätte bra i. Hoppas 2011 blir ett ännu bättre år!!
Allting | | 3 kommentarer |

kista och täby c

Hemma efter en shopping dag i stockholm med pappa och syster. På båten träffade jag också idax2. Med hem kom nya ytterbyxor, byxor, tshirt, luvtröja och två björn borg trosor. Ungefär de jag ville ha! Nu har jag ont i hela kroppen och tänker lägga mig ner och sova som en gris.
Allting | | Kommentera |
Upp